Wizz Air, cea mai mare companie aeriana low-cost din Europa Centrala si de Est, a inceput operarea noilor curse din Timisoara catre Eindhoven. O simulare pe site-ul companiei arata ca pretul unui zbor porneste de la 39 lei.

Aceasta este cea mai noua ruta lansata din unul dintre cele mai mari orase din Transilvania catre Olanda. Zborul catre Eindhoven va fi operat de 3 ori/saptamana, in zilele de marti, joi si sambata.

Eindhoven este prima destinatie din Olanda si a 15-a in total de la Timisoara. 125 de pasageri de la Timisoara au ales sa fie ieri pe primul zbor de la Timisoara catre Eindhoven iar 165 de pasageri au calatorit din Olanda catre Timisoara.

Ruta le deschide calatorilor din Romania calea catre unul dintre cele mai mari orase din aceasta tara si catre o destinatie de vacanta interesanta, cu multe atractii, cum ar fi muzeul Philips dar si muzeul echipei locale de fotbal PSV, observatorul si centrul vibrant al orasului.

Wizz Air este cea mai mare companie low-cost din Europa Centrala si de Est, care opereaza o flota de 67 de aeronave Airbus A320 si A321 si ofera mai mult de 420 de rute de la 24 de baze, ce asigura conexiunea intre 119 destinatii din 38 de tari.

Citeste si:
Wizz Air a lansat sapte rute noi
Wizz Air a lansat sapte rute...

In Romania, Wizz Air concureaza cu Ryanair si Blue Air.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Turism »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Cati pasageri au tranzitat aeroporturile din Romania in 2018?