Dezvoltatorii complexului Therme din Bucuresti au inceput mai devreme cu sase luni lucrarile de extindere, in conditiile in care aproape 200.000 de persoane au vizitat piscinele in primele doua luni de la deschidere, un ritm mai rapid decat cel asteptat.

”Cifrele pe care le avem dupa primele doua luni de la deschidere ne-au confirmat ipotezele pe baza caror am dezvoltat acest proiect. Ne apropiem de 200.000 de vizitatori mai repede decat am planificat, am extins deja echipa la peste 400 de angajati – o capacitate pe care urma sa o atingem dupa 9 luni de la deschidere. Am inceput deja sa lucram la extinderea proiectului mai devreme cu 6 luni decat estimasem initial”, a declarat Christian Weiser, CEO al grupului A-Heat din Austria, proprietarul complexului de wellness si relaxare Therme Bucuresti, scrie Mediafax.

Astfel, zona dedicata familiei si distractiei, Galaxy, va beneficia de o serie de extinderi ce vor fi date in folosinta incepand cu luna martie si pana la finele lunii iunie.

„Cu o investitie aditionala ce se va ridica la aproximativ 6 milioane de euro, pana la mijocul verii, zona Galaxy va fi extinsa cu o piscina exterioara cu poolbar, un restaurant cu o capacitate de 500 de locuri, o zona aditionala de relaxare cu 450 de sezlonguri si un nou tobogan spectaculos, Sky River. Dupa primele 6 luni vom fi in masura sa anuntam si alte planuri de dezvoltare”, a mai spus managerul.

Executivul a venit de cateva ori in Romania pe perioada derularii proiectului si spune ca romanii muncesc mult si au putine optiuni in ceea ce priveste petrecerea timpului liber in proximitatea oraselor in care locuiesc si muncesc.„In Bucuresti, optiunile exista, insa ele sunt subdimensionate din perspectiva cererii. Noi ne-am gandit sa facem ceva diferit, desi ar fi fost mai simplu sa construim un mall sau un cartier rezidential. Am plecat de la resursa locului si chiar daca a fost complicat sa o aducem la suprafata si sa o punem in valoare, efortul a meritat”, a mai spus Weiser.

Citeste si:
Evertoys a atras 150.000 de euro prin Seedblink.com
Evertoys, "Netflixul romanesc...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Turism »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Compania de Drumuri are 3 miliarde de lei pentru investitii in 2020