JW Marriott Bucuresti a renovat doua etaje cu 3 mil. euro

Hotelul de cinci stele JW Marriott Bucuresti a renovat si modernizat doua etaje ale unitatii de cazare, dupa o investitie de 3 milioane de euro.

Cele doua etaje executive ale hotelului (sapte si opt) au fost inaugurate la sfarsitul lunii martie si reprezinta prima etapa din planurile de renovare a etajelor de oaspeti. Etajele renovate numara 102 camere, cinci apartamente, doua apartamente prezidentiale si executive lounge.

Proiectul de renovare a fost conceput de catre un arhitect portughez, specializat in design pentru brandul JW Marriott, iar mobila a fost adusa din Italia si Spania. In ceea ce priveste implementarea, proiectul a fost realizat cu resurse si materiale locale, dar si din alte tari din UE, de catre echipe specializate de constructori din Romania, Polonia, Slovenia si Germania.

Executive lounge-ul hotelului, localizat la etajul superior, este deschis 24 de ore pe zi, sapte zile pe saptamana. Spatiul este impartit in sase zone diferite: bufet, zona pentru servit masa, zona de relaxare, biblioteca, business center si o zona privata, care in total au o capacitate de 58 de locuri.

Deschis in 2000, hotelul JW Marriott are 402 camere, 12 sali de conferinta (cu o suprafata totala de aprox 2000 mp), 6 restaurante, un centru de conferinte, o galerie de lux pentru cumparaturi, cazino, spa si fitness. O noapte de cazare aici costa intre 550 de lei si 2.500 de lei, in functie de gradul de confort.

Citeste si:
Cine este noul director al Marriott, care vrea sa renoveze hotelul
JW Marriott Bucuresti l-a...


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Turism »Setari Cookie-uri