Hotelul de cinci stele JW Marriott Bucuresti a renovat si modernizat doua etaje ale unitatii de cazare, dupa o investitie de 3 milioane de euro.

Cele doua etaje executive ale hotelului (sapte si opt) au fost inaugurate la sfarsitul lunii martie si reprezinta prima etapa din planurile de renovare a etajelor de oaspeti. Etajele renovate numara 102 camere, cinci apartamente, doua apartamente prezidentiale si executive lounge.

Proiectul de renovare a fost conceput de catre un arhitect portughez, specializat in design pentru brandul JW Marriott, iar mobila a fost adusa din Italia si Spania. In ceea ce priveste implementarea, proiectul a fost realizat cu resurse si materiale locale, dar si din alte tari din UE, de catre echipe specializate de constructori din Romania, Polonia, Slovenia si Germania.

Executive lounge-ul hotelului, localizat la etajul superior, este deschis 24 de ore pe zi, sapte zile pe saptamana. Spatiul este impartit in sase zone diferite: bufet, zona pentru servit masa, zona de relaxare, biblioteca, business center si o zona privata, care in total au o capacitate de 58 de locuri.

Deschis in 2000, hotelul JW Marriott are 402 camere, 12 sali de conferinta (cu o suprafata totala de aprox 2000 mp), 6 restaurante, un centru de conferinte, o galerie de lux pentru cumparaturi, cazino, spa si fitness. O noapte de cazare aici costa intre 550 de lei si 2.500 de lei, in functie de gradul de confort.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri