Vanzarile Eurolines pe zona transportului de persoane cu autocarul vor creste in acest an cu 10%, fara introducerea de linii noi, pe fondul utilizarii mai bune a capacitatii exisente si al cresterii tarifelor, a declarat Mihai Fertig, directorul operational al companiei.

Anul trecut, transportatorul a avut vanzari de 12,5 mi¬lioane de euro prin reteaua proprie si cea a partenerilor. Compania are 25 de autocare in flota proprie (Rombus Transport) si inca 25 utilizate in mod constant de la diversi subantreprenori, scrie Mediafax.

"A fost planificata achizitia a sase autocare noi', a mai spus Fertig. Compania opereaza curse regulate si spre Bruxelles si alte destinatii. "Pe partea de autocar, nu am avut anulari spre Belgia, iar pe avion au fost una-doua anulari", potrivit oficialilor Eurolines.

Compania Touring Europabus, care opereaza si o retea de agentii de turism, a finalizat anul trecut cu o cifra de afaceri de 77,5 milioane de euro, fata de 67,5 de milioane de euro in 2014.

Pe tot grupul, care include in total 20 de firme din Romania, Germania si Republica Moldova, cifra de afaceri s-a ridicat la 110 milioane de euro, potrivit oficialilor companiei.

Un moment important in evolutia grupului a avut loc in 2011, cand Eurolines a achizitionat firma Danubius Travel si a incheiat un parteneriat strategic cu touroperatorul TUI Travel.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri