Anul trecut, transportatorul a avut vanzari de 12,5 mi¬lioane de euro prin reteaua proprie si cea a partenerilor. Compania are 25 de autocare in flota proprie (Rombus Transport) si inca 25 utilizate in mod constant de la diversi subantreprenori, scrie Mediafax.

"A fost planificata achizitia a sase autocare noi', a mai spus Fertig. Compania opereaza curse regulate si spre Bruxelles si alte destinatii. "Pe partea de autocar, nu am avut anulari spre Belgia, iar pe avion au fost una-doua anulari", potrivit oficialilor Eurolines.

Compania Touring Europabus, care opereaza si o retea de agentii de turism, a finalizat anul trecut cu o cifra de afaceri de 77,5 milioane de euro, fata de 67,5 de milioane de euro in 2014.

Citeste si:

Pe tot grupul, care include in total 20 de firme din Romania, Germania si Republica Moldova, cifra de afaceri s-a ridicat la 110 milioane de euro, potrivit oficialilor companiei.

Un moment important in evolutia grupului a avut loc in 2011, cand Eurolines a achizitionat firma Danubius Travel si a incheiat un parteneriat strategic cu touroperatorul TUI Travel.