Wizz Air, cea mai mare companie aeriana din Europa Centrala si de Est, aplica o reducere de 50% din al doilea bilet cumparat. Oferta este valabila doar astazi, pana la miezul noptii, doar daca cumparati online.

Oferta este valabila daca cumparati cel putin doua locuri ca parte din aceeasi rezervare si pe acelasi zbor. Reducerea de 50% se aplica fiecarui al doilea loc achizitionat in acelasi moment.

O simulare pe site-ul WizzAir.com pentru un zbor dus-intors Bucuresti-Barcelona in luna mai, pentru doua persoane, arata un pret total de 903 lei, adica 451,5 lei/persoana, cu taxe incluse. Fara reducere pretul final ar fi 578 lei/persoana, cu taxe incluse.

Click pentru extindere!

Tariful promotional include taxele obligatorii si un bagaj mic de cabina (max 42*32*25 cm). Taxa de administrare a platii va fi platita integral pentru fiecare bilet. Bagajele mari de cabina, bagajele de cala si alte servicii/produse optionale nu fac parte din promotie si vor fi tarifate separat chiar daca sunt achizitionate pentru un loc cu discount. Biletele cumparate trebuie folosite impreuna si nu pot fi anulate separat. Sunt excluse rezervarile care includ mai mult de sase (6) pasageri. Numarul de locuri disponibile la anumite tarife sunt limitate. Sunt excluse si rezervarile efectuate prin call center.

Discountul nu se aplica urmatoarelor zboruri: Budapesta – Bordeaux – Budapesta de pe 14 iunie; Budapesta – Marseille – Budapesta pe 18 iunie; Budapesta – Lyon – Budapesta pe 22 iunie.

Wizz Air a anuntat recent deschiderea unei baze aeriene in Sibiu, din 19 august 2016, dupa o investitie de 100 milioane de euro. Astfel, Wizz Air are 7 baze aeriene in Romania, la Bucuresti, Timisoara, Cluj-Napoca, Craiova, Targu Mures, Sibiu (din august) si Iasi (din iulie), deserveste 9 aeroporturi si opereaza 114 rute catre 16 tari.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri