Wizz Air, cea mai mare companie aeriana din Europa Centrala si de Est, aplica o reducere de 50% din al doilea bilet cumparat. Oferta este valabila doar astazi, pana la miezul noptii, doar daca cumparati online.

Oferta este valabila daca cumparati cel putin doua locuri ca parte din aceeasi rezervare si pe acelasi zbor. Reducerea de 50% se aplica fiecarui al doilea loc achizitionat in acelasi moment.

O simulare pe site-ul WizzAir.com pentru un zbor dus-intors Bucuresti-Barcelona in luna mai, pentru doua persoane, arata un pret total de 903 lei, adica 451,5 lei/persoana, cu taxe incluse. Fara reducere pretul final ar fi 578 lei/persoana, cu taxe incluse.

Click pentru extindere!

Citeste si:
Cum au mizat operatorii low-cost pe reduceri in aceasta vara
Cum au mizat operatorii...

Tariful promotional include taxele obligatorii si un bagaj mic de cabina (max 42*32*25 cm). Taxa de administrare a platii va fi platita integral pentru fiecare bilet. Bagajele mari de cabina, bagajele de cala si alte servicii/produse optionale nu fac parte din promotie si vor fi tarifate separat chiar daca sunt achizitionate pentru un loc cu discount. Biletele cumparate trebuie folosite impreuna si nu pot fi anulate separat. Sunt excluse rezervarile care includ mai mult de sase (6) pasageri. Numarul de locuri disponibile la anumite tarife sunt limitate. Sunt excluse si rezervarile efectuate prin call center.

Discountul nu se aplica urmatoarelor zboruri: Budapesta – Bordeaux – Budapesta de pe 14 iunie; Budapesta – Marseille – Budapesta pe 18 iunie; Budapesta – Lyon – Budapesta pe 22 iunie.

Wizz Air a anuntat recent deschiderea unei baze aeriene in Sibiu, din 19 august 2016, dupa o investitie de 100 milioane de euro. Astfel, Wizz Air are 7 baze aeriene in Romania, la Bucuresti, Timisoara, Cluj-Napoca, Craiova, Targu Mures, Sibiu (din august) si Iasi (din iulie), deserveste 9 aeroporturi si opereaza 114 rute catre 16 tari.

Citeste si:
Low-cost-urile au dat startul sezonului de reduceri
Low-cost-urile au dat startul...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Turism »Citeste si
Blue Air si Wizz Air reduc preturile cu 15-20% pentru o zi