Blue Air, companie aeriana low-cost fondata in Romania, crestere frecventa zborurilor pe ruta interna Bucuresti-Cluj Napoca. Astfel, din 30 octombrie, compania va zbura la Cluj de doua ori pe zi, dimineata si seara, cu preturi de la 90 lei/segment.

Blue Air creste astfel concurenta atat cu Tarom si Wizz Air, care pana acum a anuntat un zbor zilnic din Cluj catre Bucuresti, cat si cu CFR Calatori si companiile private de transport cu autocarul.

Transport Bucuresti-Cluj Napoca Blue Air Tarom Tren Autocar
Pret 90 lei 90/180lei (in functie de zi) 69,6 lei 76 lei
Timp parcurs 50 minute 50 minute 9 h si 43 min 9 h

Zborurile Blue Air pe ruta Bucuresti-Cluj Napoca vor fi operate dimineata, de la 07:40, respectiv seara, de la ora 20:00. Cursa din Cluj-Napoca catre Capitala este programata la ora 19:15. Pretul standard afisat pe site din 30 octombrie este de 90 lei pe zbor. Diferenta de cost fata de o calatorie cu trenul sau cu autocarul este mica, insa timpul calatoriei pana la destinatie este incomparabil.

Pretul biletului de avion include bagaj de cala (32 kg), bagaj de mana (10 kg) si o gustare la bordul avionului, potrivit unui anunt postat anterior pe pagina de Facebook a companiei Blue Air.

Sursa foto: captura BlueAir.ro

"Expansiunea companiei pe plan intern, la scurt timp dupa introducerea zborurilor intre Iasi, Cluj-Napoca si Timisoara, face parte din strategia de dezvoltare Blue Air. Pe rutele interne Blue Air a creat trafic suplimentar, in principiu datorita conditiilor excelente de transport, dar si a preturilor foarte accesibile. Traim in era vitezei, toata lumea isi doreste sa parcurga o distanta de 400-500 km in cel mai scurt timp", sustine Gheorghe Racaru, director general Blue Air:

Blue Air mai opereaza o cursa interna, Bucuresti-Iasi, lansata in octombrie 2015.

Recent, Blue Air a anuntat ca incepe in iunie zborurile catre Lisabona, dupa ce compania nationala aeriana portugheza TAP Portugal, prezenta in Romania din 2012, a spus ca va renunta din martie la ruta Bucuresti-Lisabona, au scris pe Facebook cele doua companii.

Blue Air zboara din Bucuresti catre: Barcelona, Birmingham, Bologna, Bruxelles, Castellon, Catania, Dublin, Florenta, Glasgow, Hamburg, Iasi, Koln, Larnaca, Liverpool, Londra, Lyon, Madrid, Malaga, Milano (Bergamo), Milano (Linate), Napoli, Nisa, Paris, Roma, Stockholm, Stuttgart, Torino (Caselle), Valencia.

Pe piata din Romania, Blue Air concureaza cu Wizz Air si Ryanair, care la randul lor au anuntat introducerea unor zboruri intre.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri