Antalya, Belek, Oludeniz, Creta, Rhodos, Corfu si Zakynthos sunt cateva dintre destinatiile de vacanta ideale pentru familiile cu copii, iar o analiza realizata de agentia de turism Paravion arata cat trebuie sa scoata din buzunar o familie cu doi copii pentru o vacanta de o saptamana la plaja, conform Adevarul.

Buget mediu de 1.500 de euro Bugetul mediu alocat in acest an de familiile cu doi copii pentru un concediu de 7 zile in Turcia sau Grecia se ridica la circa 1.500 de euro, dupa cum rezulta dintr-o analiza realizata de agentia de turism online Paravion. Au fost luate in calcul destinatii externe preferate de turistii romani pentru ca vin cu facilitati adaptate tuturor varstelor, cum sunt Antalya, Belek si Lara, din Turcia, sau Creta si Rhodos, in Grecia.

In statiunile amintite, exista nenumarate hoteluri unde familiile cu copii mici au acces la cresa, la spatiile verzi si la locurile de joaca special amenajate. In ceea ce priveste familiile cu copiii de peste 3 ani, exista, mai ales in statiunile din Turcia, piscine special amenajate, parcuri acvatice, mini cluburi, camere cu jucarii, programe de animatie pentru copii, locuri de joaca adaptate tuturor varstelor, terenuri pentru mini fotbal sau mini golf, dar si discoteci sau cinematografe cu proiectii de filme pentru copii. De cele mai multe ori, toate facilitatile sunt incluse in costul sejururilor, doar si doar in anumite hoteluri turistii trebuie sa servicii precum cresa sau de babysitting.

Citeste articolul integral pe Adevarul.

Sursa foto: gpointstudio / Shutterstock

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Turism »Citeste si
Oferte de vacanta din 15 tari si reduceri la Targul de Turism