Pastrand \"trendul\" francofon, am decis ca in aceasta perioada, Franta merita promovata ca destinatie pentru ski.
Si asta mai ales in urma workshop-ului organizat de ministrul de turism francez, unde reprezentanti ai mai multor birouri de turism din Franta si proprietari ai unor hoteluri, inclusiv un reprezentant al parfumeriei Fragonard, au lansat o invitatie reprezentantilor ai agentiilor de turism autohtone, la incercarea de a promova Franta ca destinatie pentru ski si nu numai.

Destinatia: Brides-les-Bains

Aflata langa Parcul National Vanoise, Brides-les-Bains are farmecul de neegalat al unei statiuni montane din masivul Savoy. Cuibarit in inima vaii Tarentaise, la o altitudine de 600 m, oraselul incanta printr-o atmosfera intima si prietenoasa cum numai munteni francezi o pot oferi. Brides-les-Bains este un loc unic in Franta, pentru toate gusturile, de la cei mai activi pana la cei contemplativi.

Statiunea Brides-les-Bains este unica in Franta datorita pozitiei sale, ca poarta spre 3 Vallees cu luxoasele sale Courchevel, Meribel, Val Thorens si Les Menuires. 3 Vallees este socotita de francezi cea mai mare arie de ski din lume cu 600 km de partii si 200 de ski lifturi, peste 330 de piste pentru incepatori, cunoscatori si avansati, peste 1800 de instalatii pentru zapada artificiala. Aceasta zona mirifica se afla la numai 20 minute de urcat cu gondola olimpica de Brides-les-Bains.

Brides-les-Bains ofera o multitudine de activitati apres-ski si divertisment pe toata durata sezonului de iarna: discoteca patronata de DJ Karadance, seri tematice, concerte live, cinema, cazino, magazine, taverne, restaurante si nu in ultimul rand modernul Centru SPA deschis in 2005, specializat in aromaterapie, thalassoterapie si masaje.

A fost odata ca niciodata...Brides-les-Bains

La poalele masivului Vanoise, Brides-les-Bains a cunoscut o evolutie pe cat se poate de unica de-a lungul secolelor. In 1857, satul Bains s-a separat de satul Perrireiar si Brides s-a detasat de Allues. Bains si Brides au constituit apoi o noua comuna: Brides-les-Bains.

Sursa termala fusese descoperita inca din 1774, urmand ca in 1818 sa sa puna temelia statiunii. In secolul XIX, apa termala era folosita pentru toate tipurile de maladii, chir si pentru tratamente impotriva obezitatii, urmand ca la sfarsitul secolulu XX, Brides-les-Bains sa devina statiunea termala, lider in Franta, pentru tratarea obezitatii. In 1992, statiunea a fost aleasa ca sat olimpic, traind aventura Jocurilor Olimpice de la Albertville.

Atunci a fost prima oara cand s-a oferit o poarta de acees spre cel mai mare domeniu de ski din intreaga lume: 3 Vallees. Accesul catre Brides-les-Bains se face prin aeroportul Aeroport Geneva (120km), Aeroport Lyon (150km) si Aeroport Chambery (90km).

Pentru cei interesati de aceasta destinatie turistica, agentia Family Travel va propune pentru anul acesta cat si pentru anul viitor, o vacanta la "Hotel Les Chalets" si va ureaza: O Saptamana de Cristal!

Hotel Les Chalets 2*
Perioada: pana la 22.12.2006
06.01. 2007-09.02.2007
17.03.2007-30.03.2007
Tarif: 590 euro

Family Travel recomanda "Les Chalets":

Les Chalets este un hotel-restaurant cochet, situat ideal la mai putin de 150 m de telegondola ce urca spre 3Vallees cu ale sale Meribel, Courchevel si Val Thorens. Les Chalets dispune de 35 de camere moderne, curate si spatioase cu 2,3 si 4 paturi. Toate camerele au baie/dus, Tv Satelit, telefon direct, uscator de par, balcon. Restaurantul are un semineu deosebit, 100 de locuri si ofera mic dejun, bufet si cina la alegere din 4 feluri de mancare traditional frantuzeasca. Ca spatiu de destindere, hotelul pune la dispozitie o sala de jocuri si biliard. Alte avantaje ale sederii la Hotel Les Chalets sunt conexiunea wi-fi pentru internet, sala pentru seminarii, spalatoria ecologica, parcare, dar mai ales centrul spa, care are printre optiunile sale si hamam, sauna, jacuzzi, solarium, fitness.

Categorie cazare: Hotel 2 **
Tip transport: la cerere
Masa: demipensiune
Servicii incluse:
7 nopti cazare cu demipensiune

6 zile skipass 3 Vallees
Servicii neincluse
asigurarea medicala
taxa de statiune 7euro/sejur
Valabila pana la: 2007-03-24
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri