In antiteza cu destinatiile celebre care atrag milioane de turisti pe an, plajele insulei caribiene Montserrat sau cele din Tuvalu nu sunt vizitate decat de cateva mii de turisti, conform Adevarul.

Atunci cand este vorba despre calatorii, la fel ca in cazul multor alte sectoare, spiritul de turma isi spune cuvantul, unele destinatii de vacanta fiind ultra-cautate si supra-aglomerate. Altele, precum cele de mai jos, nu doar ca sunt total necunoscute pentru multa lume, dar voit sau nu, sunt destinatii foarte exclusiviste, fiind vizitate de doar cateva mii de turisti pe an, potrivit revistei americane Elle Décor citate de publicatia Huffington Post

Tuvalu - 1.000 de turisti pe an



Ducele si ducesa de Cambridge se numara printre putinii care au vizitat acest paradis tropical. Tuvalu se situeaza in Pacificul de sud, fiind o insula britanica independent, formata din noua mici insule cu plaje presarate cu palmieri.

Citeste articolul integral pe Adevarul.

Sursa foto: gpointstudio / Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri