Complexul Blaxy Premium Resort&Hotel din localitatea 23 August – Olimp va oferi in aceasta vara si servicii in sistem hotelier, costul unui sejur de 3 stele pornind de la 360 de lei de persoana pentru o noapte de cazare, anunta dezvoltatorii proiectului.

Din cele sapte tronsoane planificate cu un total de 900 de apartamente de tip studio (condo), au fost inaugurate deja 3 tronsoane, cu 540 de camere. Dintre acestea, o parte au fost contractate in regim de proprietate periodica, iar 250-300 de camere vor fi inchiriate in regim hotelier incepand cu sezonul 2016.

Un sejur variaza intre 360 de lei/camera/noapte la 670 de lei/camera/noapte, incluzand cazarea intr-o camera de tip condo pentru doi adulti si doi copii, cu mic dejun si acces la facilitatile resortului. La cerere se pot adauga servicii de pensiune completa pentru 90 de lei de persoana. Serviciile hoteliere vor fi de 3 stele.

Blaxy Premium Resort&Hotel

Suprafata totala a complexului este de 72.000 mp si cuprinde pe langa cele 7 tronsoane proiectate si piscine exterioare pentru adulti si copii, restaurante, baruri, cluburi, zona dedicata pentru copii si un teatru de vara de tip amfiteatru. Complexul beneficiaza si de o plaja privata de aproximativ 10.000 de mp.

Citeste si:
Inca un important oras european s-a saturat de turisti
Locuitorii din Praga s-au...

Cele 7 tronsoane ale Blaxy Premium Resort&Hotel vor fi finalizate in urmatorii 3 ani in urma unei investitii de 100 mil. euro.

Sursa foto: Blaxy.ro


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Turism »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Am omorat si Marea Neagra