Christian Heinzmann si Tiberiu Ticlea au fost revocati din functia de membri CA Tarom si din functiile de directori, in sedinta din 6 mai a Adunarii Generale a Actionarilor operatorului aerian.

"In sedinta din 6 mai a.c., Adunarea Generala a Actionarilor companiei Tarom a decis, cu unanimitate de voturi exprimate prin vot secret, revocarea lui Christian Edouard Heinzmann si a lui Tiberiu Ticlea din calitatea de administratori", se arata intr-un comunicat al companiei.

Decizia a venit in urma informarii primite de la Consiliul de Administratie al companiei Tarom, in baza faptelor ce tin de neindeplinirea unor cerinte legale, a unor masuri prevazute in contractul de mandat sau in Planul de administrare al companiei.

In cadrul aceleiasi sedinte, Adunarea Generala a Actionarilor a luat act de Hotararea Consiliului de Administratie Tarom nr. 7/2016, prin care domnii Christian Edouard Heinzmann si Tiberiu Ticlea au fost revocati din functiile de director general – CEO, respectiv director general administrativ – CAO.

Consiliul de Administratie al Tarom l-a numit pe 19 noiembrie 2012 in functia de director general pe Christian Edouard Heinzmann, fost presedinte al Luxair, compania nationala de transport aerian a Luxemburgului.

Citeste si:
Fisuri la aeronave Boeing 737 NG. Tarom ar trebui sa verifice flota
Fisuri descoperite la...

Ministerul Transporturilor a mandatat in iulie 2012 asocierea PwC-D&B David si Baias-George Butunoiu sa recruteze managementul superior, respectiv directorii generali si membrii CA, pentru companiile aflate sub autoritatea institutiei cu o cifra de afaceri mai mare de 7,3 milioane euro.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Turism »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Tarom: 6 directori care au dus compania la al 12-lea an de pierderi