Ryanair: Reducere de 15% pentru biletele cumparate online marti, 31.05, pentru cursele din toamna operate din si catre Bucuresti

Ryanair, operatorul aerian low-cost, va oferi o reducere de 15% pentru bilete cumparate online astazi, 31.05, pana la miezul noptii, pentru toate zborurile din si catre Bucuresti efectuate in perioada 6 septembrie- 30 noiembrie, a anuntat, compania, conform News.ro

Ryanair ofera aceasta reducere la toate cele 12 rute din si catre Bucuresti operate in toamna

“Ryanair este intr-o continua crestere a traficului si a rutelor din si catre aeroporturile noastre romanesti si pentru a sarbatori numarul mare de rezervari in avans, astazi oferim 15% reducere pentru locurile rezervate pe 12 rute din/catre Bucuresti, pentru calatorii in perioada 6 septembrie – 30 noiembrie”, a declarat directorul de vanzari si marketing al Ryanair pentru Romania, Denis Barabas.

Ryanair a anuntat recent o extindere agresiva pe piata romaneasca, in conditiile in care estimeaza o crestere puternica a traficului aerian in Romania in urmatorii ani.

Potrivit declaratiilor facute la Bucuresti, in februarie, de catre directorul general al Ryanair, Michael O'Leary, compania si-a propus sa ajunga la trei milioane de pasageri pe aeroportul Otopeni in doi ani.

Ryanair sustine ca va investi 300 de milioane de dolari in baza de la Bucuresti, cu trei aeronave. In urmatorii cinci ani, Ryanair si-a propus sa ajunga la zece milioane de pasageri in Romania si sa fie liderul pietei, pozitie detinuta in prezent de operatorul low-cost ungar Wizz Air .
Pe piata din Romania, principalii competitori ai Ryanair pe zona low-cost sunt Wizz Air si Blue Air.

Sursa foto: 06photo / Shutterstock

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Turism »Setari Cookie-uri