Hotelul Rembrandt din Centrul Vechi este de vanzare

Hotelul Rembrandt (3 stele) din Centrul Vechi din Capitala este de vanzare, a anuntat proprietarul olandez Jerry van Schaik.

"Sa conduc hotelul Rembrandt a fost o experienta minunata in cei 11 ani, dar a venit momentul sa ma concentrez pe noi afaceri. Planuiesc sa lansez un business prin care sa promovez Romania potentialilor turisti din Olanda si alte tari din vestul Europei", a explicat Jerry van Schaik, unul dintre primii investitori straini in Centrul Vechi din Bucuresti.

Hotelul Rembrandt a fost deschis in 2005 pe Strada Smardan si are un hotel de tip boutique de 3 stele, cu 16 camere. Hotelul se claseaza in primele trei variante de cazare in Bucuresti, potrivit TripAdvisor. In 2015, hotelul a avut un grad mediu de ocupare de 86,7% si o rata medie zilnica de 74,10 euro.

Hotelul Rembrandt este operat de firma Rembrandt Hotel SRL, din care face parte si Klein Cafe, in care antreprenorul olandez a investit recent 20.000 de euro. In 2015 Rembrandt Hotel SRL a inregistrat vanzari de 447.000 de euro si EBITDA de 48.000 euro

Citeste si:
Review restaurant George Butunoiu: Casa Ungurească
Review restaurant George...
Citeste si:
Primele semne de sarcina
Primele semne de sarcina
Sursa foto: Rembrandt.ro

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Turism »Setari Cookie-uri