Grupul de firme Eurolines, format din Touring Europabus (compania care detine Tui TravelCenter), Danubius Travel si Nova Travel, a inregistrat in 2015 un profit net total de 3,73 milioane lei, in crestere cu 73% fata de anul anterior, potrivit datelor furnizate de companie.

Touring Europabus, compania care detine reteaua de distributie produse turistice TUI TravelCenter, cu 78 de puncte de vanzare, a crescut cu 14% fata de 2014, avand in 2015 o cifra de vanzari de 339 milioane lei. Profitul companiei a fost de 3,7 milioane lei, mai mare cu 74% fata de 2014.

Danubius Travel a inregistrat o cifra de vanzari de 53,3 milioane lei, in crestere cu 22% fata de 2014 iar Nova a raportat 48,3 milioane lei, bifand o apreciere de 39%. Cifra totala de vanzari a grupului a fost de 440 milioane lei, in crestere cu 17% fata de anul anterior.

Grupul Eurolines detine companii distincte pentru liniile de business principale: Danubius pe incoming si business travel, Nova Travel pe touroperare si Tui TravelCenter prin Eurolines pe distributie de produse turistice.

Vanzarile Eurolines pe zona transportului de persoane cu autocarul vor creste in acest an cu 10%, fara introducerea de linii noi, pe fondul utilizarii mai bune a capacitatii existente si al cresterii tarifelor, a declarat in luna aprilie Mihai Fertig, directorul operational al companiei.

Citeste si:
Profi a lansat un nou concept de magazin, fiiGo
Profi Rom Food a lansat un...

Vezi aici cum arata clasamentul agentiilor de turism din Romania.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Turism »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Programul magazinelor Profi de sarbatori