Wizz Air a depasit numarul de 25 de milioane de pasageri transportati pe rutele sale din si spre Romania, ocazie cu care ofera reducere de 25% pentru rezervarile facute pe 28 iunie de calatorii care detin un cardul Wizz Discount Club.

Toti membrii Wizz Discount Club care vor rezerva zboruri la preturi reduse spre cele 51 de destinatii valabile in reteaua Wizz Air din Romania vor beneficia de 25% reducere la bilete.

Prin WIZZ Discount Club exista o reducere minima de 45 de lei la tarifele biletelor si de 23 de lei pentru fiecare bagaj de cala sau bagaj mare de mana rezervat online. Exista doua tipuri de abonamente Wizz Discount Club: Standard, care include detinatorul si un partener de calatorie pe aceeasi rezervare, si Grup care include pana la cinci insotitori.

Primul zbor Wizz Air a decolat din Bucuresti in 2007. Compania va creste flota la 20 de aeronave in tara pana la sfarsitul anului 2016, incluzand si alocarea aeronavei Airbus A321 cu 230 de locuri. Wizz Air ofera in prezent 118 rute, de pe noua aeroporturi din Romania, catre 16 tari, pentru multe dintre ele tarifele incepand de la 39 de lei.

Operatiunile Wizz Air din acest an vor facilita indirect in Romania peste 3.300 de locuri de munca in industriile conexe, cum ar fi serviciile de turism si cele hoteliere. Potrivit reprezentantilor companiei, WizzAir are o cota de piata in Romania de 28,6%, peste compania de stat Tarom, care are doar 24,3% din piata transporturilor aeriene de pasageri.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri