Flydubai, companie aeriana care a intrat in 2012 pe piata romaneasca, anunta adaugarea a doua noi zboruri pe saptamana intre Dubai si Bucuresti pentru a acoperi zilnic ruta.

"Suntem incantati sa anuntam zborurile noastre zilnice din Bucuresti catre Dubai", a declarat Ghaith Al Ghaith, Chief Executive Officer al Flydubai.

Potrivit companiei, traficul de pasageri Flydubai intre Dubai si Bucuresti continua sa creasca de la an la an, si ramane un traseu deosebit de popular pentru pasagerii Business Class. Compania aeriana a cunoscut o mare cerere de pasagerii care calatoresc catre Dubai si mai departe in reteaua Flydubai, fie pentru afaceri sau de agrement.

"Lansarea rutelor zilnice la Bucuresti va oferi o mai mare de optiuni de conectare comoditate si pentru pasagerii care calatoresc catre Flydubai Dubai si in afara ei. Rute populare de legatura din Bucuresti se numara Colombo, Delhi, Kuweit, Male, Mumbai si Zanzibar ", a declarat Jeyhun Efendi, Senior Vice President Comercial (EAU, UE, ME, CIS) pentru Flydubai.

Flydubai a introdus recent conectivitate WiFi si Live TV pentru prima data pe zborurile selectate deoarece continua sa lanseze serviciul in restul flotei sale.

Cat costa un bilet de avion la Flydubai

Clasa de economie de retur tarife de la Bucuresti la Dubai incep de la 350 de euro, inclusiv 20 kg bagajelor de cala, in timp ce tarifele la Business Class incep de la 960 de euro, inclusiv 40 kg bagajelor de cala.

Pentru a calatori in Dubai in timpul verii si pana la 30 august 2016, pasagerii pot beneficia de oferta gratuita pentru copii Fly cu tarife adulti incepand de la doar la 260 de euro si doar 80 de euro in taxe pe copil.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri