Un avion cu 254 de pasageri care zbura de la Oslo la Doha a aterizat de urgenta pe Aeroportul “Henri Coanda” Otopeni, sambata dupa-amiaza, din cauza unei probleme la un motor, a declarat, pentru News.ro, Teo Postelnicu, de la Biroul de comunicare al aeroportului.

Pilotul aeronavei Boeing 787 Dreamliner, a companiei Qatar Airways, a cerut permisiunea sa aterizeze de urgenta pe Aeroportul “Henri Coanda” Otopeni, informeaza News.ro.

Aeronava, care are 254 de pasageri la bord si mergea de la Oslo (Norvegia) la Doha (Qatar), a aterizat in siguranta, la ora 14.08, a precizat Teo Postelnicu.

Din primele informatii rezulta ca aterizarea a fost ceruta din cauza unor probleme la unul dintre motoare, insa in urma verificarilor care vor fi facute pe Aeroportul Otopeni, se va decide ce probleme sunt la aeronava.

Teo Postelnicu a precizat ca toti pasagerii sunt in siguranta si au ramas in aeronava pe timpul verificarilor, la finalul carora se va decide daca vor continua zborul cu aceeasi aeronava sau cu o alta care va fi pusa la dispozitie de compania Qatar Airways.

Citeste si:
RECORD in aviatie: Cel mai lung zbor fara escala din lume
Un avion al companiei Qantas...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Turism »Citeste si
Ryanair a consemnat la sol trei avioane din cauza unor fisuri