Daca inca nu ati decis spre ce destinatie sa va indreptati in aceasta vacanta, turistii cu experienta va ofera cateva sugestii, conform Adevarul.

Agentia se turism „Travel + Leisure” a lansat ghidul celor mai impresionante locuri din lume „Best World Awards 2016”, care se bazeaza pe un studiu ce include raspunsuri de la mii de calatori cu experienta. Avand ca si criterii de punctaj frumusetea locurilor, conditiile din hoteluri si ofertele companiilor aeriene, agentia a intocmit topul celor mai bune variante de pus pe lista destinatiilor de vacanta, scrie businessinsider.com. Iata topul realizat de „Travel + Leisure”, pe baza raspunsurilor oferite de catre turisti:

15. Cuzco, Peru Situat la o altitudine de 3.400 m, Cuzco este poarta de acces catre Machu Picchu. Turistii se pot bucura de arhitectura baroca sau se pot plimba pe frumoasele strazi ale orasului. Cuzco este cunoscut pentru „Festivalul Soarelui”, fiind foarte apreciat de turisti, inca de la prima editie in 1944.

Cititi articolul integral pe Adevarul.ro

Sursa foto: gpointstudio / Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri