Ryanair reduce intre 22 si 24 iulie preturile cu 40% pentru toate rutele din Timisoara catre/din Germania pentru calatorii in Septembrie.

Reducerea speciala se aplica pentru locurile rezervate pe trei rute din Timisoara catre/din Berlin, Dusseldorf si Frankfurt si este valabila pana duminica (24 Iulie), la miezul noptii (ora 24:00 GMT), doar pe site-ul companiei.

“Incepand cu luna Septembrie, Ryanair va conecta Timisoara cu centrele business cheie ale Europei, prin frecvente si orare potrivite oamenilor de afaceri, ca Bruxelles, Bucuresti, Londra si Milano. Pentru a sarbatori numarul mare de rezervari din reteaua noastra de rute din Romania, in acest weekend oferim 40% reducere pentru 3 rute din Timisoara din/catre Germania, pentru calatorii in Septembrie”, a declarat Denis Barabas, sales & marketing executive Ryanair, Romania and CEE.

Ryanair sustine ca va investi 300 de milioane de dolari in baza de la Bucuresti, cu trei aeronave. In urmatorii cinci ani, Ryanair si-a propus sa ajunga la zece milioane de pasageri in Romania si sa fie liderul pietei, pozitie detinuta in prezent de operatorul low-cost ungar Wizz Air .

Pe piata din Romania, principalii competitori ai Ryanair pe zona low-cost sunt Wizz Air si Blue Air.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri