Ryanair anunta bilete ieftine de avion timp de doua zile pe 25 si 26 iulie pentru calatorii care vor avea loc in lunile octombrie si noiembrie.

Reducerile la bilete de avion vor fi de pana la 30% si sunt in total peste 250.000 de locuri in toata Europa.

“Am redus tarifele cu 30% pentru peste 250,000 de locuri de pe intreaga noastra retea de rute din Europa, pentru calatorii in Octombrie si Noiembrie. Aceasta oferta extraordinara este valabila pana Marti (26 Iulie), asa ca invitam cientii sa profite pentru a-si rezerva o escapada la pret redus”, a declarat Robin Kiely, Ryanair.

Ryanair sustine ca va investi 300 de milioane de dolari in baza de la Bucuresti, cu trei aeronave. In urmatorii cinci ani, Ryanair si-a propus sa ajunga la zece milioane de pasageri in Romania si sa fie liderul pietei, pozitie detinuta in prezent de operatorul low-cost ungar Wizz Air .

Pe piata din Romania, principalii competitori ai Ryanair pe zona low-cost sunt Wizz Air si Blue Air.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri