Compania aviatica turca Turkish Airlines a concediat peste 100 de angajati, inclusiv din management si personal de zbor, in urma tentativei esuate de lovitura de stat din 15 iulie, relateaza luni presa locala, citata de Reuters.

Concedierile au avut loc duminica noapte, dupa ce autoritatile au stabilit ca angajatii au legaturi cu miscarea clericului de opozitie Fethullah Gulen, pe care presedintele Recep Tayyip Erdogan il acuza ca a pus la cale puciul, scrie News.ro.

Un reprezentant al companiei Turkish Airlines, a patra companie aeriana ca marime din Europa, a refuzat sa comenteze.

Pe de alta parte, un portal de stiri economice si financiare a afirmat ca 250 de membri ai personalului de zbor si 100 de angajati din management si personal administrative au fost concediati din cauza ineficientei.

Site-ul de aviatie Airporthaber.com afirma ca printre cei concediati se afla un director adjunct responsabil cu finantele companiei.

In ultima saptamana, autoritatile turce au suspendat, retinut si au pus sub acuzare mai mult de 60.000 de soldati, politisti, judecatori, profesori, functionari publici, dupa lovitura de stat esuata organizata de o factiune din armata.

Sursa foto: Pixabay

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri