Pachetele turistice pentru luna iulie au fost achizitonate inca din primavara de aproximativ 45% dintre turistii romani, iar peste 60% dintre vacante au fost rezervate de familii cu copii, conform agentiei de turism online Paravion. Creta a fost cea mai cautata destinatie, cu 30% din totalul vanzarilor, pentru care bugetul mediu alocat de romani ajunge la 750 de euro pentru un pachet de sapte nopti, cu demipensiune, la un hotel de 4 stele.

„Luna iulie este cea a concediilor petrecute in familie, iar Creta este o destinatie ideala”, a declarat directorul general al Paravion, Remus Visan.
Bugetul mediu alocat de romani, in iulie, pentru aceasta destinatie ajunge la 750 de euro pentru un pachet de sapte nopti, cu demipensiune, la un hotel de 4 stele. Pretul include si biletele de avion si transferul de la aeroport la hotel si retur, spun reprezentantii agentiei de turism online Paravion, conform News.ro.

Au fost insa si romani care au platit 1.050 euro de persoana pentru un sejur de sapte nopti la un hotel de 5 stele, spun reprezentantii Paravion.
Cei care au optat pentru un hotel de 4 stele cu regim all inclusive au platit 1.400 euro de persoana pentru un sejur de sapte nopti in luna iulie.

”Creta este o destinatie ideala pentru familiile cu copii”, a declarat Remus Visan, directorul general al Paravion.

Agentia de turism online Paravion este prezenta pe piata europeana de turism in mai multe tari, intre care Marea Britanie, Spania, Ungaria, Bulgaria sau Cipru. Compania activeaza din 2015 si in Turcia, sub brandul Bavul.com, achizitionat de la compania de telefonie mobila Turkcell.

Anul trecut, compania a avut venituri de 46 milioane euro in Romania si 21 milioane euro in Turcia, spun reprezentantii agentiei de turism online Paravion. Destinatiile preferate de clientii agentiei in aceasta perioada sunt insulele grecesti, care au inregistrat, de altfel, cele mai mari vanzari.

Sursa foto: AntonMaltsev / Shutterstock

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Turism »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Coalitia pentru Educatie vrea vacante mai scurte pentru elevi