Pentru prima data in istorie, doua fast-food-uri modeste care vand mancare traditionala au fost premiate cu cate o stea Michelin, scrie The Telegraph. Fast-food-urile se afla in Singapore, asa ca daca ajungeti aici, veti putea incerca cea mai ieftina mancare recunoscuta de ghidul Michelin.

Pe 21 iulie, Singapore a intrat pentru prima oara in ghidul Michelin, cu 29 de localuri. Dintre acestea, doua sunt fast-food-uri, ceea ce reprezinta o premiera la nivel mondial.

Desi nu au aer conditionat, iar clientii impart locurile la masa, fast-food-urile Hong Kong Soya Sauce Chicken Rice&Noodle si Hill Street Tai Hwa Pork Noodle au primit cate o stea Michelin, alaturi de restaurante cu staif. Cele doua fast-food-uri se afla in cartierul Chinatown si vand portii de mancare cu 2-4 dolari singaporezi (6-12 lei).

"Sunt foarte fericit ca am castigat acest premiu. De ce m-au ales pe mine? Nu stiu. Auzisem de cei de la Michelin, dar nu m-as fi gandit ca ar putea ajunge la fast-food-ul meu", a spus Tang Chay Seng, proprietarul si bucatarul localului Hill Street Tai Hwa Pork Noodle, potrivit CNBC.

In acelasi timp, Chan Hon Meng, proprietarul fast-food-ului Hong Kong Soya Sauce Chicken Rice&Noodle a spus ca nu auzit de ghidul Michelin pana cand localul lui nu a fost recompensat cu o stea Michelin. In ultimii 30 de ani, Chan nu a facut altceva decat sa gateasca in fast-food-ul sau si sa serveasca zilnic mii de clienti, asa ca faima adusa de Michelin era ultimul lucru la care s-ar fi putut gandi.

Singapore este prima tara din sud-estul Asiei si a patra de pe continent care intra in ghidul Michelin. O stea Michelin este acordata restaurantelor cu "mancare foarte buna, pentru care merita sa faci un popas", doua stele sunt acordate pentru "un meniu excelent, pentru care merita sa te intorci", iar trei stele ajung la restaurantele cu "o bucatarie exceptionala"pana la care merita chiar sa calatoresti.

Sursa foto: Facebook.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri