Wizz Air, cea mai mare companie aeriana low-cost din Europa Centrala si de Est, reduce cu 20% tarifele pe toate rutele si zborurile pentru rezervarile efectuate astazi, 27 iulie, pana la miezul noptii.

Wizz Air este cea mai mare companie aeriana din Romania si ofera 120 de rute spre 18 tari, de la 9 aeroporturi, asigurand conexiuni accesibile intre tara si restul Europei, dar si destinatii din afara continentului, atat pentru calatori in scop de afaceri, cat si pentru turisti. Cele mai noi zboruri Wizz vor incepe in prima saptamana din august dinspre Cluj-Napoca spre Malaga si din Suceava, cel mai nou aeroport Wizz in Romania, spre Milano Bergamo. Tot in august Wizz Air va demara operatiunile la baza din Sibiu, pe 19, cu 4 noi rute de la Aeroportul International Sibiu spre Nuremberg, Munchen, Memmingen in Germania, Milano Bergamo si Madrid, Sibiu devenind astfel cea de-a saptea baza Wizz in Romania.

Recent, Wizz Air a adus a cincea aeronava Airbus A320, la baza de la Cluj Napoca, aceasta urmand sa asigure operatiunile pentru zborurile nou-lansate spre Doncaster Sheffield, Billund, Alicante, precum si pentru ruta interna spre Bucuresti.

In Romania, compania Wizz Air va creste flota la 20 de aeronave in tara pana la sfarsitul anului 2016 si va opera de pe 9 aeroporturi. Wizz Air are, in prezent, 118 rute din Romania catre 16 tari.

Potrivit reprezentantilor companiei, Wizz Air are o cota de piata in Romania de 28,6%, peste compania de stat Tarom, care are doar 24,3% din piata transporturilor aeriene de pasageri.

Citeste si:
Zboruri la pret redus pana la miezul noptii, de Black Friday
BLACK FRIDAY: Companiile...

In Romania, Wizz Air concureaza direct cu Blue Air si Ryanair.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Turism »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Wizz Air introduce doua rute noi in 2020