Agentia de turism vrea sa aleaga Campionul Vacantelor, punand la dispozitia clientilor zeci de oferte si un concurs cu premiul un sejur in Grecia, de 2.500 euro! Cum te inscrii? Concursul se desfasoara doar pana pe 07 septembrie 2016, inclusiv.

Tot ce trebuie sa faci este sa rezervi pana la data limita una dintre vacantele medaliate cu bronz, argint sau aur in agentiile TUI TravelCenter sau pe siteul campaniei. Rezervarea uneia dintre vacantele medaliate iti aduce, pe langa sansa de a castiga o vacanta in Grecia anul viitor, si un voucher cadou în valoare de 25, 50 sau 100 euro, pe care il poti utiliza în decurs de 1 an. Astfel, cand iti achizitionezi urmatoarea vacanta, TUI TravelCenter iti ofera un premiu:

- Pentru achizitia de pachete de servicii turistice cu o valoare intre 1.000 si 1.500 euro cu TVA inclusa, primesti 1 voucher valoric de 25 euro
- Pentru achizitia de pachete de servicii turistice cu o valoare intre 1.501 si 2.000 euro cu TVA inclusa, primesti 1 voucher valoric de 50 euro
- Pentru achizitia de pachete turistice de minimum 2.001 euro cu TVA inclusa, primesti 1 voucher valoric de 100 euro.

Agentia de turism va efectua la sfarsitul campaniei o tragere la sorti la care sunt inscrisi automat toti clientii TUI TravelCenter care rezerva in perioada concursului pachete de servicii turistice, indiferent de valoarea achizitiei lor, iar castigatorul se va bucura de o vacanta in Grecia (charter), in valoare de 2500 euro, anul viitor, in 2017. Numele castigatorului va fi anuntat pe data de 12 septembrie 2016 pe pagina dedicata campaniei de pe siteul TUI TravelCenter.

Mai multe informatii despre produsele si serviciile agentiei gasiti pe site si in reteaua de puncte de vanzare TUI TravelCenter si Eurolines.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri