Turkish Airlines, una dintre cele mai mare companii aeriene din Europa, introduce zboruri Istanbul-Cluj Napoca, cu preturi de la 99 euro dus-intors.

Noua cursa este operata, din 1 septembrie, de patru ori pe saptamana, in zilele de luni, marti, joi si sambata, in ambele directii. Pretul biletului de avion acopera un bagaj de cala de maximum 40 kg, bagaj de mana de maximum 8 kg si o gustare la bord.

Astfel, aeroportul Attaturk din Istanbul poate fi o escala pentru calatorii romani catre 290 de destinatii din intreaga lume, cum ar fi tari din Orientul Mijlociu si Orientul Indepartat sau America de Nord.

Fondata in 1933 cu o flota de cinci avione, Turkish Airlines, membra Star Alliance, este astazi o linie aeriana de 4 stele cu o flota de 335 de avione (pasageri si cargo), care zboara spre 291 de destinatii, 242 internationale si 49 interne.

Potrivit sondajului Skytrax (2016) Turkish Airlines a fost aleasa „Cea mai buna companie aeriana din Europa” pentru a sasea oara consecutiv si „Cea mai buna companie aeriana din Europa de Sud” pentru a opta oara consecutiv.

Sursa foto: InsectWorld / Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri