Tot mai multi romani sunt atrasi sa isi petreaca vacanta de iarna in Dubai, potrivit Christian Tour, care anunta o crestere de 25% a vanzarilor pe aceasta destinatie si estimeaza ca va trimite 4.000 de turisti in emiratul arab.

Serviciile all-inclusive similare cu cele din Antalya, temperaturile de aproximativ 24 de grade in lunile decembrie – februarie, combinatia de sejur relaxant la plaja cu un city-break captivant intr-un oras cosmopolit, plus faptul ca se ajunge usor, cu zboruri directe care dureaza aproximativ 4 ore.

Cererea pentru Dubai a inceput sa creasca in 2013 si a fost intr-o ascensiune continua pana in prezent. Astfel, Christian Tour a decis sa opereze zboruri directe si din Cluj, nu doar din Bucuresti, oferind clientilor sai hoteluri in oras sau pe plaja, sau chiar in celelalte emirate (Abu Dhabi, Ras al Khaimah, Sharjah si Fujairah).

Dubai s-a extins foarte mult pe nisa resorturilor all-inclusive, atat de apreciate de romani, astfel ca multi conationali il aseamana cu o Antalya de iarna. Intr-o anumita masura chiar asa este, intrucat unii proprietari de lanturi hoteliere renumite in Turcia au inceput sa construiasca resorturi pe tarmurile de pe coastele Emiratelor.

"Distanta de doar 4 ore si jumatate de zbor fata de Romania, plajele cu nisip fin si faptul ca este o destinatie sigura, transforma Dubaiul intr-unul din locurile de vacanta ideale pentru familiile cu copii. Foarte cautat la Christian Tour si in agentiile partenere este si Senior Voyage Dubai, programul destinat persoanelor de peste 55 de ani, astfel ca pachetele pentru aceasta destinatie sunt sold-out pe multe dintre plecarile din varf de sezon", spune Marius Pandel, CEO Christian Tour. , spune Marius Pandel, CEO Christian Tour.

Statisticile arata ca turistii romani care calatoresc in Dubai prefera hotelurile aflate in oras, in apropiere de mall-uri si de statiile de metrou. Cei mai multi cheltuiesc in jur de 700-750 de euro/sejur si aleg minim 1-2 excursii optionale. Dintre acestea, cele mai cautate sunt turul orasului, vizita la Burj Khalifa – cea mai inalta cladire din lume, safari in desert, cu cina si spectacol traditional intr-o oaza din desert, un pranz sau o cina la Burj al Arab, singurul hotel de 7 stele din lume, plimbarea cu barcutele traditionale „dhow”. Tarifele pentru excursii variaza intre 65 si 175 euro de persoana. Seniorii fac cele mai multe excursii la destinatie si doresc sa viziteze cat mai multe obiective.

In 2015, Christian Tour a avut o cifra de afaceri de peste 55 milioane de euro, ceea ce o plaseaza printre cele mai mari agentii de turism din Romania.

Sursa foto: Pixabay.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri