In doar 24 de ore, cinci avioane Tarom au avut probleme. Vineri, cursa care ar fi trebuit sa plece de la Bucuresti la Timisoara, la ora 12:40, a decolat cu o intarziere de aproape doua ore din cauza unei probleme tehnice.

Cursa Bucuresti - Iasi, cu plecare la 17:20, a fost anulata, iar Bucuresti - Munchen a plecat cu o ora si jumatate intarziere, potrivit Digi24.

Cursa spre Satu Mare a revenit, joi, pe Aeroportul Henri Conada, de langa Capitala, la aproape un sfert de ora dupa decolare. Avea probleme la retragerea trenului de aterizare. Tot ieri, un zbor spre Iasi a ratat decolarea. Compania a transmis ca echipajul a simtit vibratii la roata se sub botul aeronavei. Centrul de Investigatii si Analiza pentru Siguranta Aviatiei Civile (CIAS) face ancheta.

Tarom a raportat pentru primul semestru pierderi de 28,6 milioane lei (peste 6 milioane euro), de opt ori mai mari fata de nivelul prevazut in bugetul de venituri si cheltuieli, din cauza anularii sau intarzierii unor curse, care au generat penalitati neplanuite si reducerea veniturilor.

Sursa foto: StudioPortoSabbia / Shutterstock.com

Citeste si:
Tarom a adus in flota o aeronava unica in Romania
Tarom a adus in flota o...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Turism »Citeste si
TAROM: Pierderi mai mari de la an la an
Setari Cookie-uri