Cocktail Holidays a introdus in aceasta iarna trei chartere cu destinatia Madeira, toate trei fiind programate pentru perioada sarbatorilor de iarna. Tarifele pentru pachete pornesc de la 716 euro de persoana, pentru sase nopti de cazare cu mic dejun si cina festiva. In 2015, Cocktail Holidays a introdus, in exclusivitate, un charter catre Madeira din Romania, charter care a avut un grad de ocupare de 100%.

”A fost o surpriza foarte placuta sa avem cerere asa mare pentru Madeira anul trecut, iar anul acesta, numarul mare de solicitari pentru aceasta destinatie ne-a determinat sa triplam numarul de locuri disponibile. Putem spune ca Madeira este cea mai cautata destinatie de Revelion. Am pus in vanzare pachetele pentru sarbatori in Portugalia la inceputul lunii octombrie si avem deja un grad de ocupare de peste 35%”, spune Dan Goicea, director adjunct al Cocktail Holidays.

Preferintele turistilor romani pentru aceasta destinatie, in baza rezervarilor de pana in prezent, sunt pentru hoteluri de 5 stele cu mic dejun. In unanimitate, s-a optat pentru cina de Revelion. Valoarea medie a unui pachet achizitionat este de 950 de euro/persoana.

Portugalia ca destinatie turistica a crescut semnificativ in 2016 in randul turistilor romani, peste 3.000 de persoane optand pentru un concediu in aceasta tara, dintre care peste 2.000 pe chartere, in regiunea Algarve, in sezonul estival.

Romanii, tot mai atrasi de Portugalia

”Algarve a fost o destinatie introdusa de noi in 2016 si a fost, de asemenea, un succes. Vom pastra si pentru anul viitor charterul pe Algarve, unde suntem siguri ca vom dubla numarul de turisti. Suntem convinsi ca, in cativa ani, Portugalia va rivaliza cu Spania, in ceea ce priveste preferintele turistilor romani pentru sezonul estival si nu numai. Nu ar fi exclus sa introducem noi destinatii din aceasta tara, in conditiile in care avem charterele pe Algarve, Portugalia ca circuit, Lisabona ca destinatie de city break si Madeira de Revelion”, spune Dan Goicea.

Oferta de sarbatori a Cocktail Holidays include si plecari catre Dubai, Cipru si Turcia, dar si pachete catre destinatii exotice precum Thailanda, Zanzibar, Maldive si Sri Lanka.

Prompt Service Travel Company activeaza de peste 23 de ani pe piata vacantelor si este unul dintre cele mai longevive branduri de turism din Romania. Cocktail Holidays este brandul turistic al Prompt Service Travel Company, lansat in urma cu 11 ani. Turoperatorul opereaza peste 25 de destinatii charter in anul 2016.

Sursa foto: symbiot/Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri