Al doilea hotel operat sub brandul Radisson Blu (5 stele) va fi deschis in Brasov, in primavara anului 2018, dupa o investitie de 10 milioane de euro, in urma unui contract de franciza semnat de Carlson Rezidor Hotel Group si Tresor Com.

Hotelul Radisson Blu Brasov va fi situat in zona centrului istoric si va dispune de 105 camere, restaurante, spatii de conferinte, bar, centru spa & fitness si este prevazut sa fie inaugurat in prima parte a anului 2018. Investitia este estimata la aproximativ 10 milioane euro si va genera in jur de 100 de noi locuri de munca.

Compania Tresor Com a cumparat in anul 2015, de la Telekom Romania, un imobil situat in centrul orasului Brasov cu scopul de a dezvolta un hotel.

Managementul de proiect pentru activitatea de dezvoltare a Radisson BLU Brasov este realizat de Dl. Daniel Dediu, prin firma Creative Management.

In municipiul Brasov nu exista, in prezent, un hotel afiliat la un lant international de prestigiu, ci doar o singura unitate hoteliera cu mai mult de 100 de camere. Acest aspect face ca destinatia Brasov sa nu poata gazdui evenimente corporate si grupuri mari de turisti participanti la circuitele culturale organizate prin intermediul agentiilor de turism specializate in activitatea de incoming.

Citeste si:
Noi joburi in industria ospitalitatii, incepand din 2019
Peste 1.500 de noi locuri de...

Radisson Blu este unul dintre cele mai importante branduri hoteliere din lume, operand aproape 300 de hoteluri in 69 de tari si teritorii. In Romania, grupul Carlson Rezidor opereaza hotelurile Radisson Blu si Park Inn by Radisson din Bucuresti.

Sursa foto: Pixabay.com

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Turism »Citeste si
Tranzactii de 4 MLD. euro in piata imobiliara in ultimii 5 ani
Setari Cookie-uri