Cel mai scurt zbor international din lume dureaza doar opt minute si are loc pe o distanta de 20 km intre Elvetia si Germania. Iata, asadar, de ce companie este operat, intre ce orase are loc zborul si cat costa o calatorie.

Compania aeriana de linie austriaca People’s Viennaline a introdus la inceputul lunii noiembrie un zbor de 8 minute cu care a batut recordul precendent detinut de un zbor de 10 minute intre Viena si Bratislava (Slovacia), potrivit Travel and Leisure.

Acum, cel mai scurt zbor comercial din lume are loc intre orasele St. Gallen-Altenrhein (Elvetia) si Friedrichshafen (Germania), pe o distanta de 20 km. Cursa aeriana are loc de doua ori pe zi in ambele directii si costa 40 euro pe o singura calatorie.

Zborul intre cele doua destinatii are loc pe deasupra lacului Constance si este o optiune buna atat pentru turisti, cat si pentru muncitorii care fac naveta de o parte si de alta a lacului. Alte optiuni de transport intre cele doua orase sunt calatoria cu masina timp de o ora si calatoria de doua ore cu trenul.

Citeste si:
Volkswagen: Daune in valoare de 830 de mil. de euro pentru clientii...
Volkswagen: Daune in valoare...

Sursa foto: Pixabay.com


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Turism »Citeste si
Adevarul GOL-GOLUT: Elvetia deschide un restaurant pentru nudisti
Setari Cookie-uri