Ryanair anunta bilete ieftine de avion pe zborurile Bucuresti - Berlin, pentru a ajuta pasagerii care s-au trezit cu planurile de calatorie intrerupte de decizia Air Berlin de a anula cursele pe aceasta ruta.

Biletele cu pret de pornire de 10 euro sunt pentru calatorii in Februarie si Martie si sunt disponibile doar pe site-ul Ryanair.

"Am lansat tarife de salvare pe zborurile noastre din Bucuresti catre Berlin dupa ce Air Berlin a anuntat ca anuleaza zborurile pe aceasta ruta", a declarat Robin Kiely, directorul de comunicare al Ryanair.

Rynair s-a extins puternic in Europa si implicit in Romania, atat prin introducerea curselor externe, cat si a celor interne (intre Bucuresti si Timisoara) anul trecut.

Ryanair, cea mai mare companie low-cost din Europa, opereaza peste 700 de rute si zboara catre 200 de destinatii in Europa si Africa (Maroc), cu preturi de la cativa euro atat pe rute interne, cat si pe rute externe. Ryanair s-a extins puternic in Romania anul trecut, nu doar prin lansarea de noi zboruri catre Europa, ci si prin introducerea de curse interne.

Citeste si:
Poluare la cativa kilometri de Bucuresti: ce se intampla la Ciorogarla
Poluare la cativa kilometri...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Turism »Citeste si
INACO: Bucurestiul, pe locul 171 in topul mondial al inovarii