Wizz Air sarbatoreste in aceasta luna opt ani de la lansarea bazei sale din Timisoara cu o promotie de iarna si reduce cu 20% costul biletelor pentru toate zborurile, planificate pana in data de 31 martie, pentru rezervarile realizate astazi, 2 februarie, pana la miezul noptii.

Toti pasagerii care si-au programat calatoria pana la finalul lunii martie spre oricare dintre cele 56 de destinatii Wizz Air disponibile din Romania, sau spre cele peste 500 din intreaga retea a companiei, inclusiv spre Dubai, Tenerife, Larnaca, Tel Aviv, Lisabona sau Malaga, vor beneficia de o reducere de pana la 20%.

Reducerea se aplica tarifelor cu taxele incluse, taxelor obligatorii si unui bagaj mic de cabina. Reducerea este valida doar pentru rezervari noi.

“Luna aceasta sarbatorim 8 ani de cand operam cu succes de la baza din Timisoara. Cu aceasta ocazie speciala, suntem incantati sa le oferim clientilor din Romania oportunitatea de a calatori mai mult cu un discount de 20%, si sa le asiguram tarife si mai scazute pasagerilor care calatoresc spre si dinspre Romania, dar si in alte destinatii, folosind rutele noastre”, a declarat Sorina Ratz, Wizz Air Communications Manager.

Anul acesta, Wizz Air va avea alocate in tara 22 de aeronave, inclusiv 5 noi si ultraeficiente Airbus A321 si va angaja peste 750 de membri de echipaj din tara.

In 2016, Wizz Air a transportat mai mult de 660.000 de calatori pe rutele sale din Timisoara, ceea ce reprezinta o crestere cu 12% fata de perioada anterioara.

Wizz Air este cea mai mare companie aeriana low-cost din Europa Centrala si de Est, care opereaza o flota de 75 de aeronave Airbus A320 si A321 si ofera mai mult de 500 de rute de la 27 de baze, ce asigura conexiunea intre 136 de destinatii din 40 de tari.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri