Ryanair a pus in vanzare 20.000 de bilete de avion la pretul de 5 euro/segment pentru zboruri catre destinatiile operate din Timisoara.

Oferta este valabila pentru biletele cumparate astazi, 3 februarie, pentru calatorii efectuate intre 6 februarie si 31 martie 2017, catre Milano Bergamo, Bruxelles, Berlin, Dusseldorf, Frankfurt, Londra si Bucuresti.

Sursa foto: captura Ryanair

Ryanair anunta si un record al rezervarilor in avans pentru rutele sale ce alcatuiesc calendarul Vara 2017 Timisoara si care include 7 noi rute de vara catre Bucuresti, Berlin, Bruxelles, Dusseldorf, Frankfurt, Londra si Milano, ce vor aduce 600,000 de clienti p.a. si vor sustine 450* de locuri de munca la aeroportul Timisoara.

Citeste si:
Ryanair are oferta la bilete: unde poti sa zbori cu 10-20 euro
Ryanair vinde bilete mai...

Ryanair, cea mai mare companie low-cost din Europa, opereaza peste 700 de rute si zboara catre 200 de destinatii in Europa si Africa (Maroc), cu preturi de la cativa euro atat pe rute interne, cat si pe rute externe. Ryanair s-a extins puternic in Romania anul trecut, nu doar prin lansarea de noi zboruri catre Europa, ci si prin introducerea de curse interne.

Pe piata locala, Ryanair concureaza cu Wizz Air si Blue Air.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Turism »Citeste si
Ryanair vinde bilete la 5 euro
Setari Cookie-uri