Tarom pune in vanzare bilete de avion de la 79 euro pentru zboruri dus-intors, efectuate intre 1 si 31 martie 2017.

  • 79 euro (toate taxele incluse) pentru calatorii intre Bucuresti si Atena, Istanbul, Roma, Munchen;
  • 99 euro (toate taxele incluse) pentru calatorii intre Bucuresti si Belgrad, Bruxelles, Chisinau, Hamburg, Frankfurt, Larnaca, Londra, Sofia, Viena si intre Iasi si Munchen si intre Sibiu si Munchen;
  • 119 euro (toate taxele incluse) pentru calatorii intre Bucuresti si Amsterdam, Budapesta, Salonic, Stockholm si Valencia si intre Iasi si Londra, Madrid, Tel Aviv;
  • 139 euro (toate taxele incluse) pentru calatorii intre Bucuresti si Barcelona, Beirut, Madrid, Paris, Praga si Tel Aviv si intre Cluj si Viena.

Bilete trebuie cumparate intre 16 si 26 februarie 2017 de pe Tarom.ro pentru calatorii efectuate intre 1 si 31 martie 2017. Oferta se aplica pe curse externe directe si se supune unor termene si conditii. Locurile sunt limitate.

Orice calatorie cu Tarom include in pretul biletului un bagaj de cala, un bagaj de mana si o gustare la bord.

De asemenea, turistii care cumpara bilete de avion in aceasta perioada pot castiga 4 vouchere in valoare de 100 euro fiecare. Voucherele se acorda prin tragere la sorti si pot fi folosite pana pe 15 mai 2017 pentru a plati partial sau integral pretul unui bilet de avion pe zboruri efectuate pana la 30 iunie 2017.

Citeste si:
Reduceri la TAROM. Care sunt destinatiile vizate
TAROM reduce tarifele la...
Sursa foto: StudioPortoSabbia / Shutterstock.com

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Turism »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Airbus sarbatoreste 50 de ani. In Romania, are peste 6.300 angajati