Ryanair a pus in vanzare bilete de avion intre 3 si 10 euro pe segment. Iata pentru ce destinatii si cand poti sa zbori la aceste preturi.

Verifica si oferta actuala la zboruri cu Ryanair.

Pretul de 2,99 euro este valabil pentru zboruri Timisoara-Dusselfdorf in luna mai, mai exact pe 17 mai dus si pe 31 mai intors. Spre exemplu, daca nu doriti sa plecati atat de mult, puteti gasi si zboruri la 23 euro dus-intors, in perioada 17-21 mai, potrivit unei simulari facute pe site-ul companiei low-cost.

Totusi, pretul de 3 euro/zbor este cel mai mic la pret pentru un bilet de avion pana acum.

Zboruri cu pretul unei mese de pranz pot fi cumparate si catre urmatoarele destinatii:

  • Bucuresti-Londra: 4 euro (verifica pretul actual)
  • Timisoara-Bruxelles: 4 euro
  • Timisoara-Milano: 5 euro
  • Timisoara-Berlin: 6 euro
  • Timisoara-Bucuresti: 10 euro
  • Bucuresti-Bologna/Bruxelles/Milano: 10 euro

Ryanair, cea mai mare companie low-cost din Europa, opereaza peste 700 de rute si zboara catre 200 de destinatii in Europa si Africa (Maroc), cu preturi de la cativa euro atat pe rute interne, cat si pe rute externe. Ryanair s-a extins puternic in Romania anul trecut, nu doar prin lansarea de noi zboruri catre Europa, ci si prin introducerea de curse interne.

Pe piata locala, Ryanair concureaza cu Wizz Air si Blue Air.

Compara oferta actuala la principalele companii aeriene de tip low-cost din Romania.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri