Cu ocazia aniversarii unui deceniu de existenta Vola.ro lanseaza campania „Vola 10 ani”. Prin intermediul acestei campanii promotionale, agentia ofera clientilor numeroase premii garantate pentru fiecare calatorie cumparata, inclusiv sansa de a primi 10 ani de vacante.

Campania ”Vola 10 Ani” se desfasoara in perioada 15 mai – 30 iunie 2017 si este deschisa tuturor clientilor Vola.ro. La campanie se inscrie automat orice persoana care va efectua o achizitie de pe Vola.ro, fie ca sunt bilete de avion, city break-uri, vacante sau pachete Local Escapes.

Premiile sunt oferite de 8 parteneri diferiti, iar premiul cel mare consta in 10 ani de vacante din partea Vola.ro si include 10 vouchere a cate 1.000 euro fiecare. Fiecare voucher va fi emis anual si va putea fi utilizat pentru orice achizitie de pe site (bilete de avion, city break-uri, vacante sau pachete Local Escapes). Castigatorul va fi ales prin tragere la sorti.

Vola.ro este una dintre cele mai mari agentii de turism online din Romania, alaturi de Paravion, Fly-go.ro, Tripsta si eSky.

Citeste si:
Vola organizeaza un targ de turism online, cu reduceri pana la 60%
Vola organizeaza un targ de...

Sursa foto: michaeljung/Shutterstock.com

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Turism »Citeste si
Vola.ro pariaza pe turismul intern si lanseaza LocalEscapes.ro