Un hotel de doua stele din statiunea Mamaia a fost amendat cu 5.000 de lei de comisarii de la Protectia Consumatorilor, dupa ce un turist a sesizat mai multe nereguli intr-una dintre camerele unitatii de cazare, respectiv saltele murdare si care miroseau a mucegai si sertarul de la o noptiera rupt. Camera a fost inchisa pana la remedierea problemelor.

Potrivit reprezentantilor de la Protectia Consumatorilor, un barbat a sesizat Comandamentul Litoral 2017 despre conditiile de cazare dintr-o camera de la Hotelul Unirea din statiunea Mamaia, informeaza News.ro.

Comisarii au mers la unitatea de cazare si au verificat conditiile din camera 316, unde se reclamasera nereguli. Echipele de control au descoperit ca saltelele aveau pete vechi si miroseau a mucegai, sertarul de la o noptiera era rupt, iar programele difuzate la televizor nu putea fi vizionate clar.

Reprezentantii Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor au amendat cu 5.000 de lei hotelul si au inchis camera 316 pana la remedierea problemelor.

De asemenea, ei urmeaza sa sesizese Ministerul Turismului despre neregulile gasite la acest hotel.

Hotelul Unirea are doua stele si este situat in zona centrala a statiunii Mamaia.

Sursa foto: Aleksandar Todorovic / Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri