Compania Hilton Hotels Corp. a anuntat, marti, cresterea venitului net pe trimestrul trei cu 31,5%, pe baza cererii ridicate din principalele piete ca Boston, Chicago si New York.
Compania Hilton Hotels Corp., care a achizitionat, in februarie, lantul international de hoteluri al companiei omonime britanice, Hilton Group, a anuntat ca venitul net a crescut la suma de 117 milioane de dolari, respectiv 29 de centi actiunea, de la suma de 89 de milioane de dolari, respectiv 22 de centi actiunea, care reprezinta rezultatele pentru aceeasi perioada a anului precedent.

Unul dintre analstii de la Deutsche Bank, Bill Lerner, a declarat au fost obtinute rezultate favorabile si in afara teritoriului SUA. "Renovarea continua a influentat marjele operationale in SUA, dar au fost obtinute rezultate favorabile si in afara teritoriului SUA", a spus Lerner.

Cotatia actiunilor Hilton, inregistrata dimineata la bursa new yorkeza, a crescut cu 74 de centi, adica 2,6%, la 29,70 de dolari, anunta NewsIn.

Unul dintre analistii de la Calyon Securities, Smedes Rose, a declarat ca rezultatele au fost, in cea mai mare parte a lor, conforme asteptarilor.

Filiala Hilton din California, Beverly Hills, care administreaza marci de tipul Hampton Inn si Embassy Suites, a raportat dublarea veniturilor trimestriale, la nivelul de 2,2 miliarde de dolari.

Hilton si alti operatori hotelieri din Statele Unite au beneficiat de pe urma cererii puternice si a cresterii limitate a serviciilor furnizate, care au permis cresterea pretului camerelor, dar analistii economici afirma ca ciclul a fost incheiat.

Unul dintre analistii de la Goldman Sachs, Steven Kent, a declarat ca actiunile hotelierilor vor inregistra o cotatie mai moderata. "Descresterea cererii si lipsa factorilor surpriza sunt elemente care indica faptul ca performanta inregistrata de cotatia actiunilor operatorilor hotelieri va fi mai moderata", a precizat Kent.

Venitul pentru o camera disponibila, pe trimestrul al treilea, care reprezinta un indicator-cheie de performanta in domeniul hotelier, a crescut cu 9,8%, comparativ cu cel inregistrat la alte lanturi hoteliere, in aceeasi perioada.

Compania Hilton estimeaza cresterea profitului, pentru 2007, cu 1,25 pana la 1,75%, comparativ cu estimarea de crestere de 0,5% pentru anul acesta.

Pentru intreg anul 2006, compania Hilton a anuntat ca estimeaza o crestere a venitului de aproximativ 9%, din intreaga activitate hoteliera, inclusiv cea de pe piata nord-americana.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri