"In general tot ce se intampla (n.r.: legislativ, politic) creeaza o usoara instabiliate. Cred ca din acest motiv nici investitorii straini nu sunt atat de entuziasmati in ce priveste Romania, dincolo de vesnica lipsa de infrastructura. Cred ca si instabilitatea mediului politic si legislativ ne influenteaza negativ si pe noi ca afacere, dar si pe noi ca hotelieri. In loc sa creasca mediul de business si sa avem multe investitii straine care automat se resfrang asupra gradului nostru de ocupare. Este fantastica legatura. Daca o companie straina decide sa intre in Romania exista si calatori, fara dubiu", a declarat antreprenoarea intr-un interviu wall-street.ro despre nemultumirile din industria turismului si promovarea destinatiei Romania.

Ea a punctat astfel ca nu exista un "push" pe promovarea destinatiei Bucuresti, iar tara sufera din cauza lipsei autrostrazilor, in special pana la Brasov, care se resfrange automat asupra industriei hoteliere.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont