Conform proiectului, la o altitudine de 300 de metri fata de Podeni vor fi amplasate o statie telescaun, o statie teleschi, refugiu salvamont si un sat de vacanta, iar la o altitudine de 600 de metri o pista de schi cu o lungime de 3,4 km.

De asemenea, pe Valea Camanei, va fi amenjat un camping cu 60 de locuri, spatiu pentru rulote, disco-club, alimentatie publica, magazine, punct sanitar si spatii parcare, iar in aval de raul Camana, va fi amplasata o pastravarie.

Principalul beneficiar al acestui proiect ar fi comuna Podeni, din zona de nord-vest a judetului, acolo unde exista numeroase obiective turistice de interes national, cum ar fi monumente ale naturii (Parcul Domogled Valea Cernii, izvoarele si stancile Camana, Geoparcul Platoul Mehedinti, Parcul Natural Portile de Fier, Pestera Epuran) si monumentele antropice (biserici si case de lemn la Malarisca), constructii care adaposteau mestesuguri traditionale (mori de apa, cuptoare de var), care ar putea atrage sute de turisti in zona.

Astfel, in centrul comunei Podeni, unde urmeaza sa fie amplasat centrul turistic, autoritatile se gandesc la amenajarea unor spatii de cazare (60 locuri), alimentatie publica, club discoteca, magazine, bar bufet, receptie dispecerat.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri