Wizz Air lnaseaza un nou zbor, din Timisoara catre Tel Aviv (Orientul Mijlociu), cu preturi de la 129 lei/segment.

Aceasta este prima ruta care leaga orasul de pe Bega cu o destinatiei din afara Europei. Zborurile intre Timisoara si Tel Aviv (Israel) vor fi operate in zilele de luni si vineri.

Tel Aviv, un oras modern, vibrant si cosmopolit este perfect pentru vacante in orice perioada a anului, cu faleze ce aduc aminte de cele aflate in Miami, cu kilometri de coasta mediteraneana unde te poti bronza in voie tot timpul anului, cu cafenelele si inovatiile culinare cum nu intalnesti niciunde in lume. In plus, la doar o ora distanta, o alta destinatie de top, Ierusalim, isi intampina calatorii cu istorii si povesti vechi de secole, cu alei intortocheate si asezaminte religioase, cu o gastronomie delicioasa sau muzee si galerii de arta extrem de bine apreciate. Calatorii dornici de si maimulte distractii sau aventuri, se pot bucura de excursii de o zi cu plecare din Tel Aviv sau Ierusalim spre Marea Moarta, spre intinderile uluitoare ale desertului Mitzpe Ramon sau spre satul pescaresc Capernaum.

Recent, Wizz Air a lansat functia fare lock prin care clientii pot bloca pretul unui bilet de avion pentru 48 de ore. In plus, compania a anuntat ca nu va mai percepe un tarif aditional pentru bagajul mare de mana adus la bordul aeronavelor sale, pe oricare dintre zborurile companiei, incepand cu 29 octombrie 2017.

Wizz Air a transportat din si catre Romania 5,5 milioane de pasageri in 2016, ceea ce a plasat-o pe primul loc. Compania a fost urmata, in ordine, de Blue Air, Tarom si Ryanair.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri