Revelionul 2018 bate la usa, iar organizatorii petrecerilor fac ultimele pregatiri. Daca nu te-ai hotarat inca unde sa petreci noaptea de Anul Nou, nu e timpul pierdut. In Bucuresti se organizeaza o multime de petreceri, iar locuri inca mai sunt disponibile.

Palatul Parlamentului

revelion 2018 palatul parlamentului

Foto: lapalat.ro

Petrecerea dintre ani care se organizeaza la Palatul Parlamentului se va desfasura sub eticheta "Glamour Party", ceea ce inseamna ca participantii vor trebui sa respecte un dress code.

Invitatul special al petrecerii va fi Stefan Banica. Programul artistic va fi intretinut de Cornel Verban, Wilmark Dance & Show, Hypnotique, Qvartet si DJ Radu.

Tarifele sunt in functie de pozitionarea mesei fata de scena si ringul de dans: 690 de lei/persoane pentru un bilet standard, 770 de lei/persoana pentru un bilet premium, 855 de lei/persoana pentru un bilet gold.

Ppentru copiii cu varsta pana in 6 ani, accesul este gratuit, fara meniu si fara loc la masa, iar pentru copiii cu varsta cuprinsa intre 6-14 ani, tariful este redus cu 50%.

Revelion 2018 la JW Marriott

Foto: revelionlamarriott.ro

Hotelul JW Marriott organizeaza si anul acesta petreceri de Revelion in toate cele patru locatii: Grand Ballroom, Constanta Ballroom, JW Steakhouse si Cucina.

In vreme ce biletele pentru Revelionul la Grand Ballroom au fost vandute integral, mai puteti gasit locuri disponibile in celelalte trei locatii. Tariful este de 990 de lei/persoana. Copiii pana la un an beneficiaza de gratuitate, iar cei intre 1 si 6 ani de 50% reducere.

Meniul include buget rece, sushi, bufet cald, desert.

Artistii petrecerilor JW Marriott: Horia Brenciu si HB Orchestra, Irina Sarbu Band, Julie Mayaya & Band, Compania 7, Trupa Sunday. Dupa miezul noptii, petrecerea continua in Vienna Lounge alaturi de Horia Brenciu si HB Orchestra.

Cei care doresc sa ramana in hotel dupa petrecerea de Anul Nou ar trebui sa scoata din buzunar intre 495 lei/nopate/camera si 605 lei/noapte/camera, in functie de servicii.

Hotel Intercontinental

Foto: eventsinbucharest.ro

Hotelul Intercontinental organizeaza petreceri cu stil de Revelion in restaurantele Corso Brasserie si Modigliani Restaurant.

Atmosfera calduroasa a Braseriei Corso sau decorul elegant al Restaurantului Modigliani? Tu ce ai alege?

La miezul noptii, toti participantii sunt invitati sa urce la etajul 21, de unde se vor putea bucura de cea mai frumoasa priveliste a orasului, cand efervescenta focului de artificii marcheaza trecerea dintre ani. Petrecerea continua apoi neintrerupt pana dimineata.

Cei care vor sa petreaca noaptea dintre ani intr-una dintre cele doua locatii ale Hotelului Intercontinental, trebuie sa scoata din buzunar 655 de lei/persoana. Tariful include bufet complet si pachet complet de bauturi. Copiii de pana la 14 ani beneficiaza de o reducere de 30%.

Hotel Sheraton

Foto: sheratonbucharest.com

Hotelul Sheraton organizeaza petreceri de Revelion in trei locatii: salile Platinum si Iridium si restaurantul Avalon.

Trupa The Friends va intretine atmosfera intreaga noapte in salile Platinum si Iridium. Alex G va aduce distractia in Platinum, Iridium si restaurantul Avalon. Pentru momente de relaxare, va puteti bucura de concertele live de jazz ale lui Florin Dinu din Platinum, Iridium si restaurantul Avalon.

Pentru cina festiva din noaptea de Revelion, doritorii trebuie sa scoata din buzunar 750 de lei/persoana. Tariful include bufet si open bar.

Palatul Ghica Tei

Foto: palatulghicatei.ro

Pentru cei care vor sa petreaca Revelionul intr-un cadru de basm, demn de povesti cu regi si regine, Palatul Ghica Tei poate fi o alegere buna.

Atmosfera va fi intretinuta cu muzica live interpretata de Raluca Stoica si Andrei Balaceanu, aranjamente muzicale marca DJ Salsa, momente de stand-up comedy cu actorul Nae Alexandru si multe alte surprize.

Tarifele pentru seara de Revelion 2018 la Palatul Ghica Tei sunt de 450 lei/persoana pentru Sala de Bal si 400 lei/persoana pentru Sala Cavalerilor. Tarifele includ mancare tip bufet suedez si bautura open bar.

Sursa foto: Shutterstock.com / Alexander Raths

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri