Turistii romani sunt din ce in ce mai atrasi de croaziere. Cele mai dorite croaziere sunt cele in Marea Mediterana, Tarile Nordice (Fiorduri) si Baltice cu Sankt Petersburg, insa in ultimele sase a exista o cerere ridicata pentru croaziere in Insulele Canare si Maroc.

Romanii din sudul tarii sunt cei mai mari amatori de croaziere. "Peste 50 % din clientii nostri, care calatoresc pe vase de croaziera, provin din Bucuresti si Constanta. Surprinderea nu este mare, Bucurestiul e o piata imensa cu peste 3 milioane de locuitori, iar Constanta are o clasa mijlocie destul de dezvoltata plus specificul marinaresc si afinitatea locuitorilor pentru mare. De altfel, sudul tarii este fruntas la calatoriile si vacantele in croaziere”, potrivit unui comunicat emis de agentia Fortuna Business Travel.

Mai bine de 80% din rezervari reprezinta pachete complete cu zboruri incluse din Bucuresti si transferuri, unde tarifele incep de la 1.300 de euro/persoana in cabina interioara, cu taxe de aeroport si portuare incluse pentru Mediterana de Vest si 1.700 de euro/persoana, loc in cabina cu balcon cu taxe portuare si de zboruri incluse, pentru o croaziera in Insulele Canare (Tenerife), Maroc si Madeira, Caraibe si Europa de Nord.

"Turistii romani prefera croazierele de grup la pachet, cu avionul inclus si transferurile pana la locul de imbarcare/debarcare. In ultimele 6 luni am fost uimiti de cererea foarte ridicata pentru Croaziere in Insulele Canare si Maroc, plecare octombrie anul acesta precum si croazierele in Fiordurile Norvegiei si Tarile Baltice cu zbor inclus, cu plecari iunie si septembrie", au transmis reprezentantii Fortuna Business Travel.

Fortuna Business Travel activeaza pe piata turistica de peste 17 ani si este specializata in corporate travel si evenimente corporate.

Sursa foto: NAN728/Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri