Lidl Tour lanseaza un pachet turistic unic pe piata locala: un circuit de 30 de zile, in 7 tari si 13 orase. Pachetul turistic ofera oportunitatea de a vizita cele mai populare destinatii din lume, intr-o singura vacanta ce reuneste turismul istoric si cultural cu cel de leisure. Pentru 8.999 euro/persoana, turistii beneficiaza, pe langa zboruri si cazare, de asistenta turistica si transport cu autocarul in toate excursiile incluse in oferta.

Circuitul include 28 de nopti de cazare in camera dubla la hoteluri de trei si patru stele, mic dejun, transport cu avionul in toate destinatiile propuse in itinerar, bagaj de cala, bagaj de mana si achitarea taxelor de aeroport. In plus, pentru a asigura confortul participantilor la tur, pachetul include nenumarate beneficii unice, precum transport cu autocare moderne in toate excursiile si asistenta turistica in limba romana.

In Asia, participantii la tur vor petrece 10 zile, timp in care pot vizita mausoleul Taj Mahal din India, Marele Zid Chinezesc din Beijing - China, sau Parcul National Fuji – Hakone din Tokyo, Japonia. La 6146 km distanta de Tara Soarelui Rasare, dupa un zbor de sase ore cu avionul, urmeaza un prim popas pe continentul american, pe o insula din arhipelagul Hawaii, unde turistii se pot relaxa timp de 6 zile. Circuitul continua cu un oras emblematic pentru coasta de Vest a Americii de Nord, si anume Los Angeles, o destinatie in care participantii la tur se vor bucura de experiente turistice unice: se vor plimba pe Bulevardul Hollywood, unde in trotuar au fost incorporate stele inscriptionate cu numele starurilor de renume international, vor vizita legendarul Grauman’s Chinese Theatre, sau a cel mai mare platou de filmare din lume, Universal Studios. Excursia va fi completata de o vedere panoramica a orasului Santa Monica, dar si de o plimbare in Beverly Hills. Urmatoarea oprire este New York, unde turistii pot vizita Empire State Building, unul dintre cele mai importante simboluri al orasului despre care se spune ca nu doarme niciodata.

Urmatoarea destinatie este Rio de Janeiro. Turistii vor avea ocazia sa descopere Statuia lui Cristos Mantuitorul, considerata una dintre noile minuni ale lumii. La diferenta de sase ore intre ceasul din Brazilia si cel din Italia, ultima oprire a turului este in Roma, reprezentativ pentru acest oras fiind Colosseum-ul. Tot pe continentul european, turistii vor explora si arhitectura unica a Kremlin-ului din Moscova, un simbol important al Rusiei.

Pachetul turistic este disponibil si in cadrul Targului de Turism al Romaniei, care va avea loc intre 22-25 februarie la Romexpo, Bucuresti.

Sursa foto: Shutterstock / Alones

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri