Tarom a lansat cursa Iasi - Timisoara, cu o frecventa de operare de 4 zboruri dus-intors pe saptamana. Aceste curse vor opera doar pe sezonul de vara care a inceput duminica, 25 martie, si se va termina in ultima duminica din luna octombrie.

Zilele de operare sunt luni, miercuri, joi si duminica. Plecarea in zilele de luni, miercuri si joi este la ora 08:30 de la Iasi iar sosirea la 10:20 la Timisoara, iar duminica se pleaca la 13:30 de la Iasi si se ajunge la 15:20 la Timisoara, potrivit Agerpres.

Vom zbura de 4 ori pe saptamana. Preturile vor incepe de la 40 de euro dus-intors si speram sa aiba un ecou pozitiv pentru pasagerii nostri. Pentru ca Romania merita sa fie unita si pentru ca romanii merita sa aiba o posibilitate sa zboare dinspre Iasi spre Timisoara si invers

Wolff Werner-Wilhelm, directorul general Tarom

Zborurile au fost lansate in urma cererii de pe piata si in incercarea Tarom de a-si imbunatati oferta si pe rute interne. Cursele vor fi efectuate cu aeronave tip ATR 42 de 48 de locuri.

Deocamdata, aceste curse vor opera doar pe sezonul de vara care incepe duminica, 25 martie, si se termina in ultima duminica din luna octombrie. Din primele analize, aceasta ruta are potential, au precizat reprezentantii operatorului aerian.

Citeste si: Directorul Tarom: In urmatoarele luni vom avea primele aeronave venite in tara. Momentan vor fi doua

Sursa foto: Agerpers / Constantin Duma

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri