Mai sunt bilete pentru Italia, Delta si Bucovina
Multe agentii de turism au epuizat deja biletele pentru vacanta de Paste, cele mai repede vanzandu-se destinatiile externe. Spania si Grecia sunt tarile aflate in topul preferintelor turistilor romani, dar multi au ales sa fie prezenti in noaptea de Inviere la Roma sau la Paris. Cu toate ca destinatiile din Romania s-au vandut mai greu, exista agentii care au epuizat si biletele pentru oferte interne. Pentru cei care nu s-au hotarat inca unde isi vor petrece Sarbatorile pascale, agentiile de turism au oferte de ultima ora.

O excursie de 9 zile in Italia, in perioada Pastelui, care include si o vizita la Vatican, este una dintre cele mai noi oferte. Excursia costa 415 euro si are un pachet de servicii complet. Traseul urmat include orasele Budapesta, Viena, Venetia, Roma, Napoli si Florenta. Se va face turul orasului Budapesta, unde se poate vizita Palatul Regal, Bastionul Pescarilor, Parlamentul si Catedrala Sfantul Stefan. Turnul cu Ceas, Basilica San Marco sau Palatul Dogilor sunt doar cateva puncte turistice care merita vizitate in Venetia. Piata si Basilica San Pietro din Cetatea Vaticanului sunt locuri incarcate de istorie, pe care nu trebuie sa le ratati.

"Paste in Delta Dunarii" este o alta oferta avantajoasa, care nu a fost inca epuizata. Delta este, intr-adevar, un paradis natural unic in lume. Pentru 139 de euro de persoana, se poate locui intr-o vila clasificata la 3 margarete, cu pensiune completa, timp de 4 nopti. In acesti bani intra si permisul de intrare in Delta, si seara traditionala cu lautari din zona, precum si transportul cu barca la biserica, in noaptea de Inviere. Pentru "devoratorii de peste", heringul de Dunare, crochetele de morun sau nisetru prajit sunt un festin. Pe 1 mai, se va organiza o excursie de 4-5 ore pe Canalul Dunarea Veche, Canalul Bogdaproste, Lacul Bogdaproste si vor fi vizitate adapostul de pescari - Coliba lui Nea Florea, Lacul Trei Iezere si se ajunge la Crisan.

Pentru cei care vor sa-si petreaca Sfintele Sarbatori intr-un pelerinaj la manastirile din Moldova, agentiile de turism mai au locuri pentru Gura Humorului, Sucevita sau Neamt. Acum, ca primavara si-a intrat pe deplin in drepturi, muntele este mai bland si mai primitor pentru turisti. La Gura Humorului, gazdele vor asigura derularea unor programe de divertisment si culturale, ce pot include vizite la manastirile din zona Neamtului si Bucovinei, cu servirea mesei in cuhniile patriarhale. Grill la cabane de vanatoare, foc de tabara, taraf de tigani, calarie, pescuit, vanatoare sau excursii in munti... toate acestea va stau la dispozitie pentru 115 euro pe zi, de persoana. Pretul include cazare cu demipensiune si masa festiva de Paste.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri