Perla Majestic deschide o crama si un restaurant

Actionarii societatii hoteliere Perla Majestic vor lua in discutie suplimentarea, cu 1,5 milioane euro, a unui credit de investitii contractat de la Piraeus Bank si deschiderea unui restaurant si a unei crame in complexul hotelier Perla din Mamaia, a anuntat compania.

Actionarii Perla Majestic SA hotarasera, la inceputul lunii octombrie, contractarea unui imprumut de 2,5 milioane euro de la Piraeus Bank, destinat finantarii construirii a cinci blocuri de apartamente de vacanta in Navodari.

Proiectul imobiliar al Perla Majestic SA vizeaza construirea a cinci blocuri de apartamente de vacanta, constand in parter si sapte etaje, in orasul Navodari, in zona Popas III Mamaia DC 86, judetul Constanta, potrivit NewsIn. Actionarii Perla Majestic SA au mai decis, in octombrie, garantarea creditului contractat prin instituirea ipotecii de rang I asupra hotelului si restaurantului Perla si a terenului aferent acestora, prin cesionarea, in favoarea Piraeus Bank, a contractelor de vanzare cumparare asupra apartamentelor care vor fi construite in orasul Navodari, la valoarea de 100.000 euro/luna, precum si prin emiterea unui numar de trei bilete la ordin in alb, avalizate de catre actionari.

Adunarea generala extraordinara a actionarilor Perla Majestic, convocata pentru data de 18 decembrie 2006, va mai analiza deschiderea a doua puncte de lucru ale societatii, in complexul hotelier Perla din Mamaia, respectiv restaurantul Mare Perla si crama Perla.

Perla Majestic are un capital social in valoare de 9,5 milioane lei, detinut in proportie de 93,66% de Spring Time Holding SA. Perla Majestic SA a castigat, in urma licitatiei organizate anul acesta de Directia Apelor Dobrogea Litoral (DADL), dreptul de inchiriere si administrare asupra a doua sectoare de plaja din Mamaia, realizand investitii in valoare de aproximativ 1,45 milioane lei, pentru igienizarea si utilarea sectoarelor de plaja inchiriate, potrivit datelor DADL.In 2005, Perla Majestic a obtinut un profit net de 1,64 milioane lei si o cifra de afaceri de 12,26 milioane lei.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Turism »Setari Cookie-uri