Un numar de 16 trenuri vor circula in perioada 10 decembrie 2006-28 februarie 2007 intre Bucuresti si statiile montane de pe Valea Prahovei in cadrul programului "Trenurile Zapezii".

Conform comunicatului, vor fi trenuri patru Intercity, patru Rapide si opt Rapide Sageti Albastre care vor face legatura intre capitala tarii si statiunile montane de pe Valea Prahovei, respectiv Sinaia, Busteni, Azuga, Predeal, Brasov. Pentru zona turistica Vatra Dornei in acest sezon de iarna, turistii au la dispozitie un tren ce face legatura de la Suceava sau Iasi la Vatra Dornei si retur.

Programul "Trenurile Zapezii" se va derula in perioada 10 decembrie-28 februarie, cu posibilitatea de prelungire pana pe 10 martie, in functie de conditiile meteo si de cererea pietei.

Rezervarile se fac la ghiseele din statia Bucuresti Nord si din garile de pe Valea Prahovei, cu anticipatie de 30 zile inainte de efectuarea calatoriei si la telefon in ziua plecarii trenului, din Bucuresti - la numarul 9522 si din Brasov - la numarul 0268.421.700.

Reducerile tarifare vor fi valabile atat pentru calatoriile individuale simple, in zilele de luni, marti, miercuri si joi, cat si pentru calatoriile de grup. Astfel, pentru o calatorie de la Bucuresti, catre una din statiunile montane, Sinaia/Busteni/Azuga sau Predeal, elevii si studentii vor plati 18,5 lei la trenurile Rapid si 21 lei la trenurile Intercity, iar pana la Brasov vor plati 21,5 lei la trenurile Rapid si 24 lei la trenurile Intercity.

Pentru o calatorie de la Vatra Dornei la Suceava sau Iasi, calatoria pentru elevi si studenti va costa 16 lei, respectiv 31 lei. Adultii vor plati mai mult cu aproximativ 4 lei pe bilet. Pentru rezervarea locului se achita suplimentar tariful de rezervare de 1,8 lei.

Reducerile de grup, minim zece persoane, se aplica pentru toate trenurile din tara care au ca destinatie una din statiunile de pe Valea Prahovei. Acestea se acorda pentru calatoriile dus-intors si sunt valabile la trenurile de orice rang clasa a 2-a.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri