"Sezonul vacantelor la romani, in 2018, debuteaza cu vacanta de Paste. In mod surprinzator, comparativ cu anul trecut, inregistram o crestere cu 40% a cererilor de vacante in aceasta perioada in destinatii extra-europene, acest lucru determinand un record de clienti in circuite in afara Europei. In acest an, turistii romani au ales pentru sezonul Pastelui vacantele active in destinatii precum Peru, China si Africa de Sud, iar pe segmentul vacantelor de relaxare vedete sunt Maldive, Republica Dominicana si Cuba', a precizat directorul general al Eturia, Sorin Stoica.

Preturile acestor pachete difera in functie de tipul de vacanta, astfel ca pentru un sejur la plaja tarifele incep de la 1.190 euro/persoana pentru 7 nopti cu toate serviciile incluse, in timp ce pentru circuite in destinatii extraeuropene tarifele incep de la 1.350 euro/persoana pentru un circuit de 8 zile care include cele mai importante atractii ale tarii respective.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont
Sursa foto: Shutterstock / Tero Vesalainen